A-J Express-Service historia

A-J Express-Service: En historia om två vänner och en dröm om att flytta

Året var 1999. Två unga män, Anders och Joakim, med en gemensam passion för att hjälpa andra och ett starkt intresse för logistik, bestämde sig för att förvandla sin dröm till verklighet. De hade båda lång erfarenhet inom flyttbranschen och kände att det var dags att ta steget och starta sitt eget företag. Således föddes A-J Express-Service.

I början var det tufft. Anders och Joakim, arbetade långa dagar och nätter för att bygga upp sitt rykte. De utförde alla typer av flyttuppdrag, från små lägenhetsflyttar till stora kontorsflyttar. Deras noggrannhet, professionalism och vänliga attityd gjorde att kunderna snabbt började tala gott om dem.

Med tiden växte A-J Express-Service sig allt starkare. De anställde fler medarbetare, investerade i ny utrustning och utökade sitt verksamhetsområde. Trots expansionen har Adam och Johan alltid varit måna om att behålla den personliga känslan som präglade företaget från början.

Idag är A-J Express-Service en av de ledande flyttfirmorna i Stockholm, Uppsala och Norrtälje. De erbjuder ett brett utbud av tjänster, allt från packning och emballering till magasinering och flyttstädning. Men viktigast av allt är att de fortfarande drivs av samma passion som när de startade företaget för över två decennier sedan – att hjälpa kunder att flytta på ett smidigt och stressfritt sätt.

Vad gör A-J Express-Service unikt?

  • Erfarenhet: Med över 20 års erfarenhet inom branschen har A-J Express-Service en gedigen kunskap om vad som krävs för att genomföra en lyckad flytt.
  • Personlig service: Endast Joakim är fortfarande aktivt involverade i företaget och lägger stor vikt vid att ge varje kund personlig service.
  • Hög kvalitet: A-J Express-Service använder sig endast av högkvalitativa material och verktyg för att säkerställa att dina möbler och övriga ägodelar kommer fram hela och rena.
  • Försäkring: Alla flyttuppdrag är försäkrade, så du kan känna dig trygg när du anlitar A-J Express-Service.

Varför välja A-J Express-Service?

Om du är på jakt efter en pålitlig och professionell flyttfirma i Stockholm, Uppsala eller Norrtälje, så är A-J Express-Service det självklara valet. Kontakta dem idag för en kostnadsfri offert!

Vill du ha mer information?

Besök A-J Express-Services hemsida